#

IP CAMERABEVEILIGING

Wie het beste wil

Voor camerabeveiliging werken we uitsluitend met het merk Axis omdat deze top producten hebben en een heel breed gamma.    Voor elke toepassing is er wel een specifiek product beschikbaar. 


Axis heeft ook een open communicatie protocol waardoor dit perfect geïntegreerd is binnen "Telesys Orchestrator"

IP Toegangscontrole

Videofoon, badgelezers, enz..

Dankzij een degelijk toegangscontrolesysteem kan je via badges of een code toegang verkrijgen tot een gebouw of bepaalde deuren.     Dit heeft vele voordelen t.o.v. traditionele sleutels.

  1. Je kan bepalen tussen welke uren er toegang mag zijn met een specifieke badge.   Dit kan verhinderen dat zomaar iedereen dag en nacht in het gebouw kan.

  2. Je kan ook gemakkelijk bepalen welke zones er toegankelijk zijn met welke badge zodat niet iedereen zomaar overal binnen kan in het gebouw.

  3. Badges kunnen ook ingetrokken worden zodat deze geen toegang meer hebben.    Als een traditionele sleutel verloren gaat dan kan deze niet geblokkeerd worden of je moet alle sloten vervangen. 

  4. Telkens als iemand zijn/haar badge gebruikt weet het systeem om wanneer er toegang is geweest.   Zo kan je achteraf terug kijken wie er aanwezig was.


Met onze "Telesys Orchestrator" kunnen we dankzij deze badges o.a. de verlichting, verwarming, muziek, enz... van het gebouw aanpassen specifiek aan de gebruiker.

#
#

IP Radar detectie

En een geweldig waardevol voorstel

Het is moeilijk om parkings of opslagterreinen buiten perfect te bewaken met enkel camera's.    Radars kunnen daar de oplossing bieden doordat deze zelfs in het donker een beweging kunnen detecteren + de exacte locatie.     Een standaard bewegingsdetector kan wel beweging detecteren maar dan weet je nog niet waar deze is gedetecteerd.   Deze radars detecteren niet enkel beweging maar sturen ook door waar er beweging gedetecteerd is.     Pan Tilt Zoom camera's kunnen dan onmiddellijk naar deze plek draaien zodat de operator kan zien wat er gebeurd. 


Deze technologie noemen ze ook blind zoals een vleermuis.   Vleermuizen zien wel maar dankzij hun gesofisticeerde ingebouwde natuurlijke sonar kunnen ze navigeren en objecten detecteren.    Radar werkt op een gelijkaardige manier maar dan met radiogolven i.p.v. geluid. 


Radars worden vaak geassocieerd met militaire toepassingen, boten, vliegtuigen, en weersvoorspelling (buienradar) maar deze technologie is ook heel erg geschikt voor beveiliging van grote terreinen tot 50meter afstand.   Omdat er geen licht nodig is noemen ze die ook blind detecteren.