Energie meting

Meten is weten dus het is belangrijk om een heel goed beeld te hebben wanneer en hoeveel Elektriciteit, Gas en Water je verbruikt.     Hierop kunnen dan maatregelen genomen worden om dit energieverbruik op een zo efficiĆ«nt mogelijke wijze te voorzien.


"Telesys orchestrator" kan gegevens van PV installaties van merken zoals SMA rechtstreeks inlezen maar ook de nieuwe digitale energie-meters.    We kunnen het energieverbruik per ruimte of zelfs per toestel gaan meten.    Niet enkel energieverbruik, energieopwekking maar ook energieopslag (batterijen, waterstof, enz...) gaan belangrijker worden.    Op dit ogenblik zitten we aan de start van een enorme energietransitie waarbij het intelligent aansturen belangrijker en belangrijker gaan worden voor een optimale energiemix. 


 

 


#

#

zelf elektriciteit produceren uit aardgas

Er komen steeds meer mogelijkheden om zelf stroom te produceren thuis of in een klein bedrijf.    Niet enkel via zonepanelen kan je energie opwekken maar ook uit aardgas of biogas kan je zelf elektriciteit produceren.     Dankzij de BlueGEN brandstofcellen kan je op een stille manier aardgas omzetten in elektriciteit.    Het voordeel aan dit systeem is dat je 24u/24 energie kan produceren.     


Vraag gerust bijkomende inlichtingen bij ons.