#

CC Theater Maskerade in Mater (oudenaaarde)

Eerste smart theater in belgie 

Telesys is samen met dochteronderneming DMXShop eind 2019 gestart met de automatisatie van het Oude Kantschool gebouw.   Na de verbouwing moet Cultuur Centrum Maskerade één van de modernste kleine Theaters worden in België.   Onze Building automation module "Telesys Orchestrator" samen met de vele sensoren staat in voor de sturing van de toegangscontrole, verluchting, verwarming, verlichting, geluid en video.    

De verlichting in de inkomhal, gangen, wc's, bergruimtes en foyer worden automatisch aangestuurd zodat er een optimale balans ontstaat tussen comfort en energieverbruik.   We gaan natuurlijk verder door ook de verwarming en verluchting te sturen afhankelijk van de bewegingssensoren maar ook sensoren die de temperatuur en luchtkwaliteit binnen het gebouw meten.     

Naast de input die wij ontvangen van de sensoren hebben ook een koppelingen met o.a. de digitale elektriciteitsmeter en gasmeter zodat we ook het energiebeheer kunnen plannen en optimaal kunnen regelen. 


De muziek van de Foyer schakelt ook automatisch in en uit afhankelijk van wie er zich bevindt.     Dankzij de data van de 5 WiFi toegangspunten en de RFID badges weten we wie er in de foyer of in de zaal is en passen we de muziek aan de voorkeuren van deze personen en/of evenement.    We maken hiervoor gebruik van Artificiële intelligentie om dit optimaal te regelen.    

Het gebouw is ook voorzien van een aantal TV Schermen waarop informatie, reclame maar ook LIVE beeld van de zaal kunnen getoond worden.    


#
#

The Hub Temse

Business center the hub in temse

Telesys leverde in December 2019 het volledige IT netwerk op voor dit nieuwe bedrijvencenter.   Zowel bekabeld als draadloos, toegangscontrole en camerabeveiliging voor dit nieuwe bedrijvencentrum.   Onze eigen "Telesys Orchestrator" zal instaan voor de netwerkmonitoring van de volledige infrastructuur.

Koninklijke Belgische duivenliefhebbersbond (KBDB/RFCB) 

IT Beheer en automatisatie van vergaderzalen

Telesys leveren al enkele jaren de IT systemen en Telecom en installeerde we onze 'Telesys Orchestrator' voor het aansturen van van de vergaderzalen (licht, geluid en video).   

#