KBO Bevere

NETWERKBEHEER en IOT implementaties

Met Telesys beheren we het netwerk van KBO Bevere en staat Telesys Orchestrator in voor de intelligenties van de gebouwen.

#

KBO Leupegem

NETWERKBEHEER EN IOT IMPLEMENTATIES

Met Telesys beheren we het netwerk van KBO Bevere en staat Telesys Orchestrator in voor de intelligenties van de gebouwen.

KBO Welden

En een geweldige subtitel

Met Telesys beheren we het netwerk van KBO Bevere en staat Telesys Orchestrator in voor de intelligenties van de gebouwen.

#
#

CC Theater Maskerade in Mater (oudenaaarde)

Eerste smart theater in belgie 

Telesys is samen met dochteronderneming DMXShop eind 2019 gestart met de automatisatie van het Oude Kantschool gebouw.   Na de verbouwing moet Cultuur Centrum Maskerade één van de modernste kleine Theaters worden in België.   Onze Building automation module "Telesys Orchestrator" samen met de vele sensoren staat in voor de sturing van de toegangscontrole, verluchting, verwarming, verlichting, geluid en video.    

De verlichting in de inkomhal, gangen, wc's, bergruimtes en foyer worden automatisch aangestuurd zodat er een optimale balans ontstaat tussen comfort en energieverbruik.   We gaan natuurlijk verder door ook de verwarming en verluchting te sturen afhankelijk van de bewegingssensoren maar ook sensoren die de temperatuur en luchtkwaliteit binnen het gebouw meten.     

Naast de input die wij ontvangen van de sensoren hebben ook een koppelingen met o.a. de digitale elektriciteitsmeter en gasmeter zodat we ook het energiebeheer kunnen plannen en optimaal kunnen regelen. 


De muziek van de Foyer schakelt ook automatisch in en uit afhankelijk van wie er zich bevindt.     Dankzij de data van de 5 WiFi toegangspunten en de RFID badges weten we wie er in de foyer of in de zaal is en passen we de muziek aan de voorkeuren van deze personen en/of evenement.    We maken hiervoor gebruik van Artificiële intelligentie om dit optimaal te regelen.    

Het gebouw is ook voorzien van een aantal TV Schermen waarop informatie, reclame maar ook LIVE beeld van de zaal kunnen getoond worden.    


#
#

The Hub Temse

Business center the hub in temse

Telesys leverde in December 2019 het volledige IT netwerk op voor dit nieuwe bedrijvencenter.   Zowel bekabeld als draadloos, toegangscontrole en camerabeveiliging voor dit nieuwe bedrijvencentrum.   Onze eigen "Telesys Orchestrator" zal instaan voor de netwerkmonitoring van de volledige infrastructuur.

Koninklijke Belgische duivenliefhebbersbond (KBDB/RFCB) 

IT Beheer en automatisatie van vergaderzalen

Telesys leveren al enkele jaren de IT systemen en Telecom en installeerde we onze 'Telesys Orchestrator' voor het aansturen van van de vergaderzalen (licht, geluid en video).   

#
#

Mancave

Telesys zorgde voor alle IT en AV voor deze ruimte

Een Man Cave kan heel verschillende ingericht worden want het hangt vooral af van de interesses en dromen van de bewoner.    Het kan een Privé cinema (Home Cinema), Privé Café, Privé Biljard, Privé Discotheek, enz.... zijn.   Meestal bevatten deze exclusieve ruimtes ook de nodige technieken qua geluid, licht, IT en videomateriaal en daar kunnen wij met Telesys en DMXShop aanbieden.  Een degelijke surround installatie met een videoprojector of grote TV.    DJ materiaal met bijhorende verlichting voor snel een feestje te kunnen geven.    Het zijn maar enkele voorbeelden maar wil je een Man Cave of Home Cinema bouwen kom gerust eens met ons praten.     Deze klant is alvast gelukkig met onze aanpak.


Dankzij de Optoma Laser beamer heb je een formidabel beeld zoals in een echte cinema.


KA Bergstraat

Camerabewaking en toegangscontrole

Telesys Orchestrator is in deze school verantwoordelijk voor de volledige administratie en sturing van alle deuren in het gebouw.   In een volgende fase zal ook de verlichting, verwarming en de schoolbel kunnen aangestuurd worden vanuit hetzelfde gebouwbeheer-systeem.   We hebben het volledige gebouw ook voorzien van Axis IP camera's fullHD.    Dankzij deze camera's worden de speelplaatsen, in en uitgangen maar ook de vele praktijkruimtes continu 24u/24 opgevolgd.    Naast het dagonderwijs worden deze lokalen gebruikt voor avondonderwijs.

#
#

KA Fortstraat

CAMERABEWAKING EN TOEGANGSCONTROLE

Telesys Orchestrator is ook in deze school verantwoordelijk voor de volledige administratie en sturing van alle deuren in het gebouw.   We hebben het volledige gebouw ook voorzien van Axis IP camera's fullHD.    Dankzij deze camera's worden o.a. de fietsenstalling van de leerlingen en de computerlokalen continu opgevolgd.