Karmel Gent

Bij Karmel Gent hebben we onlangs een project afgerond waarbij we Telesys Orchestrator hebben gebruikt voor de automatisatie van de vergaderzaal en de livestream automatisatie. Het doel van dit project was om de vergaderruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en de gebruikers een naadloze ervaring te bieden tijdens hun vergaderingen en evenementen.

Neem contact op

 


In de vergaderzaal van Karmel Gent hebben we Telesys Orchestrator geïnstalleerd om de volledige aansturing van het geluid, licht en video te verzorgen. Hierdoor kunnen de gebruikers eenvoudig de gewenste instellingen selecteren en opslaan als een vooraf gedefinieerde preset. Dit betekent dat ze niet langer handmatig de lichten hoeven aan of uit te zetten, het geluidsvolume aan te passen of de projectors te bedienen.

Telesys Orchestrator is een softwareplatform dat speciaal is ontworpen voor de aansturing van audio, video en verlichtingssystemen in professionele omgevingen. Het biedt een krachtige en flexibele manier om deze systemen te integreren en te automatiseren, zodat ze naadloos samenwerken en gemakkelijk te bedienen zijn.

Bovendien hebben we de livestream automatisatie van de vergaderruimte ook geïntegreerd in het Telesys Orchestrator-platform. Hierdoor kan het personeel van Karmel Gent snel en gemakkelijk de livestream opstarten, de camera's bedienen en de audio- en verlichtingsinstellingen aanpassen om ervoor te zorgen dat de kijkers een optimale ervaring hebben.


Dankzij Telesys Orchestrator heeft Karmel Gent nu een vergaderruimte die zeer gemakkelijk te bedienen is en volledig geautomatiseerd kan worden. Het personeel kan zich volledig concentreren op het beheer van de vergadering of het evenement, terwijl de technologie op de achtergrond zorgt voor een optimale audio-, video- en verlichtingservaring. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en efficiëntie bij Karmel Gent.